Despre noi

CadouPentruTine.ro este un magazin online de afiliere prin intermediul caruia sunt afisate ofertele si produsele partenerilor nostri, iar vizitatorii cadoupentrutine.ro pot vizualiza si comanda o gama mai larga de produse de la advertiseri diferiti. Toti partenerii acceptati in CadouPentruTine.ro sunt atent evaluati si monitorizati pentru a respecta standardele de calitate cu care vizitatorii nostri sunt obisnuiti.
Fiecare produs afisat pe cadoupentrutine.ro poarta o eticheta dupa cum urmeaza:

  • Produs vandut si livrat de PartenerX - produsul respectiv este vandut de PartenerX, o companie independenta, acceptata in cadrul site-ului CadouPentruTine.ro pe baza unei analize a calitatii serviciilor si produselor.

Comanda dumneavoastra este directionata catre partener iar produsele comandate sunt livrate direct de fiecare partener in parte impreuna cu toate documentele legale.
Conditiile comerciale, taxele asociate comenzilor, retururile si garantiile pot fi diferite pentru fiecare partener in parte, aceste informatii vor fi specificate clar in pagina fiecarui partener.

Cum comand

Produsele prezente pe CadouPentruTine.ro si ofertate de partenerii nostri pot fi comandate online prin apasarea butonului cumpara, din pagina de prezentare a fiecarui produs, care va va directiona catre pagina partenerului agreat pentru acel produs.
Procesul de comanda online este cel standard: odata ce ati gasit produsul dorit, apasati pe butonul Cumpara si veti fi redirectionat catre pagina partenerului unde urmeaza sa finalizati comanda prin adaugarea produsului in cos si transmiterea comenzii.

Termene de livrare si stocuri

Produsele prezente pe cadoupentrutine.ro si vandute de partenerii nostri au afisate informatii de stoc in timp real care vor fi confirmate si dupa redirectionarea pe pagina vanzatorului dupa apasarea butonului Cumpara din pagina fiecarui produs. Timpul de livrare al fiecarui produs prezent pe cadoupentrutine.ro variaza in functie de fiecare partener acceptat si va fi afisat de acesta la plasarea comenzii.
Produsele ofertate de partenerii din CadouPentruTine.ro sunt livrate doar prin intermediul curieratului rapid.
Politica de preturi
Produsele comercializate pe www.cadoupentrutine.ro sunt noi. Preturile de pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ taxa pe valoarea adăugată, TVA (24%). Pretul afisat pentru fiecare produs este pretul impus de partenerul cadoupentrutine.ro care vinde produsul, pretul produsului afisat pe cadoupentrutine.ro poate varia fata de pretul afisat pe site-ul partenerului iar in acest caz pretul corect este cel afisat de partenerul cadoupentrutine.ro pe site-ul propriu.

Modalitati de plata

Produsele ofertate de partenerii CadouPentruTine.ro pot fi comandate si platite prin urmatoarele metode: card online, ramburs, carduri cu rate fara dobanda, OP.
Impreuna cu produsele comandate, veti primi facturi corespunzatoare de la fiecare partener al site-ului CadouPentruTine.ro.
In cazul in care optati pentru plata ramburs, veti plati separat fiecare factura in momentul in care vi se livreaza produsele respective, iar plata se va face catre curierul care efectueaza livrarea.

Livrarea comenzilor

Livrarea produselor achizitionate de la partenerii CadouPentruTine.ro se face direct de catre acestia, exclusiv prin curier rapid. Documentele aferente produselor achizitionate de la partenerii nostri (factura, certificat de garantie, etc) sunt livrate de catre partener impreuna cu produsele comandate. Puteti vedea in pagina dedicata fiecaruia dintre partenerii din CadouPentruTine.ro taxele de livrare si pragurile de gratuitati utilizate.
In cazul in care comandati simultan produse de la mai multi parteneri cadoupentrutine.ro, veti primi cate un colet separat de la fiecare partener.

Garantie si service

Pentru fiecare produs care beneficiaza de garantie veti primi la livrare un certificat de garantie cu toate detaliile centrului de service care asigura reparatiile pe durata termenului de garantie.
Garantia produselor achizitionate de la partenerii CadouPentruTine.ro este asigurata de catre partenerul care a vandut produsul sau de catre centrul de service autorizat al producatorului, dupa caz.
Retururi de produse.

Retururi de produse

Partenerii din CadouPentruTine.ro au obligatia legala sa accepte returul produselor in 10 zile de la livrare dar pot oferi si alte facilitati, acestea fiind specificate in detaliu in pagina dedicata fiecaruia.